Få Netflix USA i Danmark

Få Netflix USA i Danmark

Kunne du godt tænke dig, at få adgang til endnu flere film og endnu flere serier på Netflix, så får du hermed en guide til hvordan du nemt kan komme til, at se de mange tusinde flere film og serier som er på den amerikanske Netflix, modsat den danske Netflix.

Hvis du ønsker adgang til den amerikanske Netflix kræver det, at du bruger en service, som du køber, den hedder Unblock US servicen koster omkring 27 kr pr måned. Derved vil du hermed kunne få Netflix USA på alle dine enheder og platforme som du har lyst til, herunder Apple TV, Playstation, iPhone, iPad, Mac og PC.

Vigtigt du behøver ikke en ny Netflix konto
Har du allerede en Netflix i Danmark skal du ikke oprette en ny konto da et Netflix-medlemsskab gælder i hele verden. Nedenstående trick via Unblock US,  får blot din computer til at tro, at den befinder sig i USA.

Sådan får du adgang til amerikansk Netflix:

1. Gå ind på Unblock US og opret en gratis konto.

2. Følg de nemme vejledninger på Unblock US til, at få Netflix USA på din PC, Mac, AppleTV m.v.

Du får de første 7 dage gratis, herefter vælger du som om du vil fortsætte med, at have adgang til den amerikanske Netflix og dermed betale de 27 kr om måneden for servicen. Unblock US er et meget stort amerikansk firma med mange medlemmer og det er utrolig nemt, at afmelde sig igen hvis ikke man ønsker, at bruge deres service mere. Det er i øvrigt nemt, at skifte mellem den danske og amerikanske Netflix.

Hvorfor Amerikans Netflix
Fordi på det amerikanske Netflix USA finder du mange tusind film og serier som der ikke findes på den danske Netflix. Den amerikanske version af streaming-tjenesten er os meget hurtigere til, at opdatere deres serier og du vil ofte kunne finde de helt nye sæsoner på Netflix USA.

Relaterede indlæg:
Mange Danskere har amerikansk Netflix
Se amerikansk Netflix USA i Danmark

 

Kommentarer